Ne do të lëvizim të gjithë biznesin tuaj

të systeme.io falas

Ne do të zhvendosim të gjitha produktet, faqet, gypat dhe klientët tuaj në systeme.io pa kosto shtesë!

E tëra çfarë ju duhet të bëni është të regjistroheni për planin tonë të Unlimited ose ndonjë nga planet tona vjetore.

Si ta zhvendosni biznesin tuaj në systeme.io falas

Regjistrohu për planin tonë të Unlimited mujor ose ndonjë ngaga

planet tona vjetore


Na tregoni se çfarë të migrojmë

Ne do t'ju japim një vlerësim të kohës që do të marrë, dhe pastaj do të migrojmë biznesin tuaj

Më në fund, drejtoni të gjithë biznesin tuaj

nën një platformë të lehtë për t'u përdorur:

Gypat E Shitjes

Keni kontroll të plotë mbi udhëtimin e klientit tuaj nga fillimi në fund

Marketingu Me Email

Dërgoni një numër të pakufizuar të postave elektronike dhe krijoni fushata të automatizuara të postës elektronike

Ndërtuesi I Faqes Në Internet

Vendosni lehtësisht faqen tuaj të internetit në më pak se 10 minuta

Menaxhimi I Programit Affiliate

Drejtoni programin tuaj të filialeve dhe automatizoni pagesat e filialeve

Automatizimi I Biznesit

Kurseni kohë dhe energji duke automatizuar biznesin tuaj duke përdorur rregullat dhe rrjedhat tona intuitive të punës

Webinarë Me Gjelbërim Të Përhershëm

Drejtoni webinarë me gjelbërim të përhershëm për të rritur audiencën tuaj dhe për të bërë shitje

Kurse Online

Shisni, menaxhoni dhe krijoni kurse online. Presë një numër të pakufizuar studentësh

Blogging

Krijoni një blog MIQËSOR PËR SEO dhe menaxhoni përmbajtjen tuaj me lehtësi

Shes Produkte

Shisni produkte fizike dhe menaxhoni përmbushjen e porosive

Ja pse klientët tanë e duan

shërbimet tona të migrimit falas:

"Sapo bëra kërkesën, fillova të marr informacion mbi ecurinë e migrimit tim.


Në fund, jo vetëm që ata transferuan informacionin që kërkova, por ata gjithashtu transferuan të gjithë listën time të kontakteve.


Kështu që tani unë mund të operoj të gjithë biznesin tim nga systeme.io platformë."


Leander Holston (Trustpilot)

"Nuk kam fjalë të mjaftueshme për të përshkruar shërbimin e tyre.


[Systeme.io] bëri gjithçka që ishte e mundur, kisha një proces migrimi nga një softuer tjetër dhe ishte një makth.


Çfarë [Systeme.io] did është fjalë për fjalë një 10 nga 10."

Anna Vigule (Trustpilot)

"Shërbimi ndaj klientit i përmbushi pritjet pasi Systeme dihet se ofron një të jashtëzakonshme.


E imja nuk ishte përjashtim dhe kam marrë mbështetje të shpejtë dhe një migrim FALAS të të gjitha të dhënave të mia (nga faqja e internetit, emaili, dyqani).


Kjo ishte thelbësore për një tranzicion pa dhimbje pasi nuk do të isha në gjendje ta bëja këtë vetë."

Kristina Šarec (Trustpilot)

"Më caktuan personin më të aftë për të trajtuar procesin e migracionit.


Ata më mbajtën të informuar, shtruan faqet e importuara në atë mënyrë që unë t'i pastroja dhe t'i ri-porosisja, dhe qëndruan me mua derisa ne bëmë transferimin e domenit dhe e aktivizuam atë, duke u siguruar që butonat dhe format e ndryshme të kontaktit të funksiononin siç duhej.


Unë kurrë nuk kam përjetuar shërbimin ndaj klientit në këtë nivel të vëmendjes së personalizuar."

Kernan (Capterra)

Kalimi në systeme.io me pa dhimbje,

migrimet pa sherr

Pyetjet e bëra më shpesh

Sa kohë zgjat zakonisht një migrim?

Shumica e migrimeve përfundojnë brenda 4 javësh. Afati kohor varet nga sasia e përmbajtjes për të migruar (p.sh. numri i faqeve dhe kompleksiteti i tyre, numri i kurseve, numri i videove për të ngarkuar, etj.).


Për të zbuluar se sa kohë do të duhej për të migruar biznesin tuaj, ju lutemi na kontaktoni për të kontaktuar me ekipin tonë të migracionit duke klikuar këtu

Çfarë do të ndodhë me llogaritë e mia të vjetra?

Llogaritë tuaja të vjetra do të mbeten të paprekura; ne thjesht do të kopjojmë përmbajtjen e kërkuar në systeme.io. ju mund të vazhdoni me aktivitetet tuaja të marketingut dhe shitjeve si zakonisht.


Ne thjesht kërkojmë që ju të mos ndryshoni asnjë nga përmbajtjet që po kopjojmë në mënyrë aktive.

A mund të përdor systeme.io gjatë procesit të migrimit?

Po! Ju mund të përdorni systeme.io pa asnjë kufizim. Ne thjesht kërkojmë që ju të mos ndryshoni të dhënat që po migrojmë në mënyrë aktive pasi ato mund të ngadalësojnë procesin.

Si duket zakonisht procesi i migrimit?

Së pari, ne do të kërkojmë qasje në llogaritë dhe përmbajtjen tuaj të vjetër në platformat që keni përdorur në të kaluarën.


Sapo të fillojë migrimi juaj, do të informoheni për gjithçka shpesh përmes postës elektronike gjatë gjithë procesit.


Sapo të fillojmë migrimin tuaj, ju do të merrni një fletë përcjellëse që do të përmbajë detyrat tona në mënyrë që të mund të ndiqni përparimin tonë.

A do të mbahen konfidenciale informacionet e mia?

Informacioni juaj personal do të mbahet i sigurt gjatë gjithë procesit të migrimit.


Ekipi ynë i migracionit përdor mjete të tilla si LastPass dhe Dashlane për të siguruar që fjalëkalimet tuaja të mbeten plotësisht konfidenciale në çdo kohë.

A ka një kufi për numrin e aseteve që mund të zhvendosen në systeme.io?

Jo! Ne do të migrojmë të gjitha pasuritë që keni ruajtur në platformat që keni përdorur më parë, pavarësisht nga sasia e tyre.