Zgjidhni planin tuaj:

Zgjidhni tuaj
periudha e faturimit
Mujore
Çdo vit

Free

0

ALL

/muaji

Startup

2710

ALL

/muaji

Webinar

4700

ALL

/muaji

Unlimited

9700

ALL

/muaji

Kontaktet

Email-et e dërguara

Gypat e shitjes

Hapat e gypave të shitjeve

Blogje

Postimet në Blog

Kurse

Studentët

Komunitetet

Anëtarët e komunitetit

Hapësira e ruajtjes së skedarëve

Rregullat e automatizimit

Rrjedhat e punës

Etiketat

Fushata me Email

1-klikoni upsells

Rendit gunga

Testet A/B

Kodet e kuponit

Pjerrjet e afatit

Historia e aktivitetit të studentëve

Stripe integrimi

Paypal integrimi

Razorpay integrimi

Flutterwave integrimi

Paystack integrimi

Xendit integrimi

Cash on delivery

Llogaritë e asistentit

Drejtoni programin tuaj të filialit

KËRKESAT API për minutë

Mbështetje me email 24/7

Domenet e personalizuara

Webinarë me gjelbërim të përhershëm

Migrimi i lirë

Sesioni i stërvitjes 1-në-1 kickstart

2,000

5,000

10,000

I pakufizuar

I pakufizuar

I pakufizuar

I pakufizuar

I pakufizuar

3

10

50

I pakufizuar

15

50

300

I pakufizuar

1

5

20

I pakufizuar

I pakufizuar

I pakufizuar

I pakufizuar

I pakufizuar

1

5

20

I pakufizuar

I pakufizuar

I pakufizuar

I pakufizuar

I pakufizuar

1

5

20

I pakufizuar

I pakufizuar

I pakufizuar

I pakufizuar

I pakufizuar

I pakufizuar

I pakufizuar

I pakufizuar

I pakufizuar

1

10

100

I pakufizuar

1

5

20

I pakufizuar

1

10

100

I pakufizuar

1

10

100

I pakufizuar

1

10

100

I pakufizuar

1

10

100

I pakufizuar

1

10

50

I pakufizuar

1

10

50

I pakufizuar

I pakufizuar

I pakufizuar

I pakufizuar

I pakufizuar

30

60

120

I pakufizuar

1

3

10

I pakufizuar

0

0

10

I pakufizuar

Zgjidhni tuaj
periudha e faturimit
Mujore
12-muaj

Free

0ALL/month

Startup

2710ALL/month

Webinar

4700ALL/month

Unlimited

9700ALL/month

Kur themi "gjithçka në një", me të vërtetë e kemi fjalën

Të gjitha planet përfshijnë:

Email i pakufizuar

Dërgoni email të pakufizuar në të gjitha kontaktet tuaja

Hapësirë e pakufizuar për ruajtjen e skedarëve

Shtoni një numër të pakufizuar skedarësh në faqet tuaja të internetit

Studentë të pakufizuar

Platforma të tjera kufizojnë numrin e studentëve që mund të keni

Asnjë tarifë transaksioni

Pranoni pagesa duke përdorur Stripe ose PayPal pa kosto shtesë

Programet e lidhura

Vendosni, menaxhoni dhe integroni programin tuaj të filialeve me gypat dhe faqet tuaja të internetit

Mbështetje Online

Ndjehuni të qetë duke ditur se ka një person të vërtetë që ju ndihmon

Lidhu me portat më të mira të pagesave në botë

Lidhu me portat më të mira të pagesave në botë

Ju nuk jeni vetëm! Ekipi ynë i mbështetjes së klientit është këtu për t'ju ndihmuar


Me një kohë mesatare përgjigjeje nën 2 orë, ekipi ynë mbështetës do t'u përgjigjet pyetjeve tuaja 7 ditë në javë.

systeme.io Trustpilot rating. 4.8 from 411 reviews

Merrni llogarinë tuaj falas tani!

Ne e bëjmë të gjithë procesin më të lehtë dhe më të shpejtë në mënyrë që të mundeni

përqendrohuni në atë që është e rëndësishme - rritja e biznesit tuaj.

  • Falas përgjithmonë
  • Nuk kërkohet kartë krediti
  • Falas përgjithmonë
  • Nuk kërkohet kartë krediti